Heren mode

Kledingtrends voor de heren onder ons!

Het is natuurlijk al lekker weer in Nederland! Meestal dan. Maar voor dat lekkere weer moet elke man er natuurlijk ook goed uitzien. Niet alleen vrouwen zijn tegenwoordig uren lang aan het zoeken naar het perfecte kledingstuk, maar mannen doen dat ook steeds vaker. Iedereen wil er ook natuurlijk goed bij lopen. Daarom vind je hier verschillende trends voor heren, zodat je er nog beter bijloopt dan dat je al doet.

Krachtige dressing

De stoere, mannelijke uitstraling uit de jaren 80 komt weer terug. Klassiekers doen het natuurlijk altijd goed, dit jaar dus ook. Strepen zijn ook weer helemaal in. Dat kunnen grote en opvallende strepen zijn, maar dat kunnen ook subtiele varianten zijn.

Hoge sokken!

Sokken zijn tegenwoordig ook helemaal in. Hoe gekker de sokken hoe mooier. De happy socks met de opvallende kleuren en de leuke prints zijn erg populair en ze moeten dan ook echt gezien worden. Een juiste sok maakt je hele outfit daarom ook compleet.

De klassieke schoen

De klassieke schoenen blijven ook altijd in de mode. Deze soort schoenen zijn ook wel bekend als ‘kakker schoenen’ is zoals altijd een trend. De schoenen zijn heerlijk comfortabel en ze zijn ook nog erg stijlvol. Ideaal om een leuke outfit erboven te aan te doen!