herenkleding voorjaar 2019

Herenkleding voorjaar 2019: functionele tips en adviezen

Herenkleding is een beetje een vreemde eend in de bijt in de mode wereld. Vergelijk het maar eens met de dames of kindermode. Het is maar een saaie bedoening. Vrijwel ieder jaar hetzelfde. Maar wellicht moeten we anders denken over mannen fashion. Mannen fashion gaat veel minder over het uiterlijk zoals bij vrouwen mode het geval is en veel meer over praktische zaken. Bij deze bespreken we een aantal praktische tips en adviezen.

Nooit meer strijken

Nooit meer strijken, ik denk dat we met dit tekstfragment wel je aandacht hebben kunnen grijpen. Ja het is echt waar, geen click bait ik beloof het. Enfin, er zijn een aantal slimme overhemden makers op de markt gekomen met juist strijkvrije overhemden. Deze overhemden zijn van speciale materialen gemaakt waardoor strijken niet meer noodzakelijk is. Dient wel gezegd te worden indien je de beste resultaten wilt, dan is het nog wel aan te bevelen om achter de strijkplank te gaan staan maar verplicht is het zeker niet meer.

In Nederland is de volgende partij specialist op dit gebied:

Naam: Hemd voor hem
Adres: Jadelaan 25, 2132 XX Hoofddorp, Nederland
Telefoon: +31 20 820 3744
URL: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Ben jij al klaar om het strijkijzer in de vuilnisbak te gooien?

Multifunctionele fashion proof sokken

Een revolutie op sokken vlak voor de heren zijn de sneaker sokken. Wat is dit nu weer? Een sneaker sok is een sok die maar komt tot de enkels. De sok is wanneer je schoenen draagt dus niet zichtbaar voor het menselijke oog. Om die reden mag je sneakersokken kiezen zoals je wilt, vol met aparte prints, in het roze, alles kan want de sokken zijn onzichtbaar als het ware. De sokken kun je dus in principe met vrijwel iedere outfit combineren.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

Goede merken op sneakersokken vlak zijn o.a. Falke, Tommy Hilfiger, Burlington en Happy Socks. Nogmaals, je bent vrij om te kiezen welke kleur of design je maar mooi vindt.