Kinder mode

Trends voor kinderen herfst winter 2018/2019!

Bij de mode van de kinderen dit seizoen mag bijna alles! Belangrijkste is natuurlijk, als het maar lekker zit. Vooral bij de meisjes zien we veel bont. Een mooie dierenprint gilet met een comfy legging eronder zijn twee items die niet mogen ontbreken in de kledingkast van jullie meisje. Voor de jongens zien we vooral veel camouflage prints. Wat is er lekkerder dan een heerlijke joggingbroek en dan ook in een stoere print.

Kleuren

De kleuren dit seizoen staan in het teken van nostalgie. Denk hierbij aan de kleuren bruin, groen, roze, petrol, donker rood en oud roze.

Prints

Net zoals in de zomer ontbreken in de winter ook zeker de prints niet. Dierenprints, vogels bloemen, camouflage alles mag deze herfst en winter. Maak een statement door een drukke print te combineren met een effen ander kledingstuk.

Comfortabele kleding

Ook iets wat je dit seizoen weer gaat zien zijn de joggingbroeken en sweaters. Niet alleen zit dit heerlijk, maar dit mag ook zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kinderen. Wat is er lekkerder dan na een schooldag je comfy outfit aan te trekken en te gaan spelen!