Leukste sieraden trends van 2019

Dit jaar belooft weer een uitermate leuk en enerverend jaar te worden op sieraden vlak. In dit artikel zullen we ons vastbijten in de wereld van dames sieraden. Heren niet getreurd in de toekomst verwachten we ook wel een artikel op maat te schrijven maar zoals men weet, dames eerst.

Enfin, de eerste trend die ons opviel is de broche. Wat? De broche? Maar dat is toch hartstikke ouderwets? Die reactie horen we wel vaker. En toegegeven broches zijn al decennialang uit de mode. En worden inderdaad voornamelijk geassocieerd met bejaarden en vervlogen tijden. Maar zoals altijd in de mode accessoires en kledingstukken die vroeger hip waren komen weer terug, dit noemen we ook wel retro of vintage. De broches die we vandaag de dag op de markt zien, zijn wel wat anders dan de broches waar men vroeger mee liep. Ze zijn enigszins gemoderniseerd. Voor voorbeelden kun je deze webpagina bekijken: https://www.ikbensieraden.nl/broche-kopen/.

Qua oorbellen zien we dat met name Ibiza oorbellen erg cool zijn. Wat zijn Ibiza oorbellen? Moet je die per se in Ibiza kopen? Welnee, Ibiza duidt een bepaald uiterlijk, Ibiza sieraden zijn uitermate kleurrijk, fleurig, en een beetje ‘boheems’. Dit zijn dus niet het soort oorbellen die je aan zou doen naar een zakelijke meeting. Maar des te leuker voor een terrasje pakken of een festival.
Ook uitermate populair tegenwoordig zijn zogenaamde double dots oorbellen. Dat zijn oorbellen waar je eigenlijk 2 voor 1 krijgt. Deze oorbellen zijn uitermate handig, je kunt een bepaalde look aandragen tijdens het werk. En dan na het werk kun je de oorbellen ‘switchen’ en dan heb je weer een ander uiterlijk. Voor meer formele aangelegenheden zien we steeds meer parel oorbellen. Maar ook oorbellen knopjes zijn in trek. Een overzicht van alle trendy oorbellen vind men bij ikbensieraden.nl.

Qua armbandjes zien we eigenlijk veelal dezelfde trends. Ibiza armbandjes zijn erg in trek. En voor meer zakelijke aangelegenheden is het zilveren armbandje een sieraad waar je altijd op kunt terugvallen.