Openhaardhout kopen

Warmte en licht
Het is weer de tijd van het jaar dat haardhout nodig is! Het is buiten een stuk kouder. De temperaturen dalen steeds meer en de zomermaanden zijn nu echt voorbij. Het is herfst en de kenmerken die typisch herst zijn, zijn dalende temperaturen en kortere dagen. Het wordt dus vroeg donker en naast dat haardhout u verwarmd, komt er ook licht vanaf. Met de koude/donkere dagen heeft u absoluut veel profijt van een open haard. Bij Masterfire kunt u terecht voor uw open haard hout met kortinsgscode Masterfire.

Sfeer
Tijdens de herst wordt de open haard veel gebruikt. Het is een eenvoudige manier om snel van de kou van buiten af te komen. Met een open haard kunt u ook meer sfeer aanbrengen in uw huiskamer. Geniet van de warmte terwijl u een boek leest of een film kijkt vanaf de bank.

Geur
Warmte en sfeer is natuurlijk erg fijn, maar een brandgeur is niet bepaald een prettige geur. Bent u nou erg gevoelig voor een prettige geur dan zou u Berkenhout kunnen proberen. Door de unieke geur afgifte uit de schors verspreidt dit hout een aangename geur.

Snelheid
Vraag u af in welke periode u wilt dat het gekozen hout warmte afgeeft. Houtsoorten hebben verschillende periodes waarover de warmte afgegeven wordt. Over het algemeen zijn zachtere houtsoorten zoals Berken en Elzen sneller warm dan een harde soort zoals Eiken. Het voordeel van snel warmte afgeven is dat de (woon)kamer sneller op temperatuur is. Een nadeel ervan is dat het haardhout in een korte tijd op is gebrand.

Bent u geënthousiasmeerd? Maak dan nu gebruik van de kortingscode Masterfire.