Sierkussens, onmisbaar in je interieur

Sierkussens maken de sfeer in een woning. Met een fleurige kleur, prachtig design of juist eenvoudigheid krijgt je interieur net die extra gezelligheid. Daarnaast zorgen ze voor een persoonlijk accent, mooie kleurnuances en samenhang. Sierkussens zijn daarom een belangrijk en onmisbaar onderdeel van een interieur waar veel aandacht aan besteed moet worden.

Word jij enthousiast van prints en patronen bij sierkussens? Dan zijn Ikat kussens echt wat voor jou!

Wat is Ikat?

Sierkussens van IkatIkat is een techniek waarbij men textiel van motieven voorziet door voorafgaand aan het weven de garens te verven. Daarbij worden delen van de garens samen gebonden of bedekt met een waterafstotende stof (bijvoorbeeld: was), zodat de kleurstof zich op die plekken niet kan hechten. Koop je online een Ikat sierkussen, dan ben je altijd in het bezit van een uniek exemplaar!

 

Ikat kussens als woonaccessoire

Sierkussens van IkatIkat kussens zijn sierkussens die je huis tot leven brengen met hun prints en patronen. Het zijn echte eyecatchers voor je interieur. Zij hebben een chique bies, de kwalitatieve ritsen zijn langs de zijkant mooi ingewerkt en ze worden met de hand gemaakt.
Doordat de Ikat kussens handgemaakt zijn kunnen er kleurverschillen en afwijkingen voorkomen in het patroon. Dit draagt bij aan het originele karakter van het kussen.

Stylingtips voor kussens

Sierkussens van IkatEen bank vol kussens, wie houdt er niet van? Het wordt alleen al snel een rommeltje. Hierbij een paar tips om dat te voorkomen:
– Mix gerust kussens van verschillende formaten, stoffen, prints en uitstraling, maar zorg dat ze bij elkaar passen en bij de rest van het interieur. Dit doe je door ervoor te zorgen dat jouw kussens passen bij het ‘kleurenpalet’ van jouw huis, zo blijft je interieur in balans.
– Bij het inrichten of stylen van een ruimte werk dan met verschillende lagen, contrasten en bedenk spannende combinaties. Drukke kussens met prints mogen er zeker in overvloed zijn, maar stop er ook een paar effen kussens tussen voor de perfecte balans.

Ben jij stiekem uitgekeken op jouw interieur waarbij je voornamelijk voor basic items hebt gekozen? Wacht dan niet langer en update jouw huis met de kleurrijke kussens met de trendy Ikat print! Kies jouw favoriet!