Damesmode

Belangrijke trends in de Dames mode!

Voor de dames zijn de trends natuurlijk nog veel belangrijker dan voor de mannen! Voor de meeste natuurlijk. Vrouwen moeten constant up to date blijven en alle kleding trends volgen! Daarom hier een lijst met de kledingtrends van vrouwen in 2018.

Borsten zijn erg belangrijk

Binnen de damesmode is het natuurlijk een grote trend om je huid te laten zien. Laatste jaren hebben wij bijvoorbeeld de crop top stijlen gezien die de nadruk legt op een blote buik, zodat al je buikspieren worden gezien. Maar het draait ook erg om borsten. De borsten van een vrouw moeten namelijk goed te zien zijn, al helemaal in de zomer. Veel grote merken hebben allemaal ontwerpen gemaakt die net zon vorm hebben als bh’s etc. Er worden meer jurken, shirts, topjes etc. gemaakt om een grotere decollet√© te vormen bij de dames!

 De kleur Geel

In 2017 was de kleur roze erg trendy. In 2018 is dat helemaal anders, want nu draait alles om de kleur geel. Veel consumenten zijn op zoek naar levendige kleuren om problemen in de wereld te vergeten, zoals bijvoorbeeld de politiek etc. Geel is een vrolijke kleur en daarom is het een grote trend deze dagen!

De accessoir die iedereen moet hebben: Het heuptasje

Deze trend is oorspronkelijk uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Het heuptasje is ook sterk terug gekomen in het heden, want het is namelijk nu weer een trend. Het heuptasje is heel erg comfortabel om wat kleine dingetjes in te doen zoals wat geld, je telefoon en wat pasjes zoals je rijbewijs of pinpas! Veel jongere dames gebruiken het daarom ook. het is namelijk een ideale accessoire tijdens het uitgaan.