Het verbouwen van je keuken

Een nieuwe keuken is erg leuk, omdat je dan gewoon een nieuwe look krijgt in je huis. Een keuken is ten slotte het middelpunt van je huis waar je dagelijks meermaals te vinden bent. Belangrijk is dan dat dat goed voor elkaar is en dat je alles makkelijk kunt gebruiken. Wat zijn nou de laatste trends en wat zijn mooie keukens?

Keukentrends

Toen ik laatst zelf de keuken ging verbouwen ben ik eerst naar een keukenwinkel in Enschede geweest en die winkel had erg veel en goed advies voor me. Zo vertelden ze me onder andere wat nou goed bij elkaar past en wat de laatste trends zijn op het gebied van keukens. Kiezen mensen voor een erg moderne keuken of zijn oudere keukens misschien in de mode?

Uiteindelijk na een goed gesprek heb ik mijn wensen duidelijk gemaakt en hebben zij een ontwerp gemaakt wat erg mooi is. Ik ben gegaan voor een totale renovatie met ene erg mooie en moderne keuken, die de kleuren zwart en wit hebben.

Pech bij de verbouwing

Ik heb dezelfde keukenwinkel gevraagd voor de verbouwing, maar zelf vind ik het altijd erg leuk om mee te helpen. Zo gezegd zo gedaan en bij het helpen viel er een zwaar stuk van de keuken op mijn voet. Dikke pech dus. Ik ben toen naar het ziekenhuis gegaan en daar zeiden ze dat er geen breuk te vinden was, maar na een week had ik nog steeds erg veel last.

Ik werd toen geadviseerd om naar een podotherapeut in Enschede te gaan en dat heb ik gedaan. Na de eerste afspreek bleek dat mijn teen iets wat scheef stond waardoor ik zoveel last had met lopen, uiteindelijk heb ik een orthese voor mijn grote teen gehad. Dit is een behandeling die gebruikt wordt om de wrijving tussen de tenen te verminderen. Zo zie je maar, altijd oppassen met verbouwen…