Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek is niet gemakkelijk bij een huis, al helemaal niet om deze bijvoorbeeld zelf af te sluiten. Hoe vind je de beste hypotheek, wat is da de beste hypotheek en hoe kun je die zelf afsluiten? Voor sommige mensen hoeft dit geen probleem te zijn, maar er is een oplossing voor een hypotheek: hypotheekadvies.

Hypotheekadvies

Je kan zelf een hypotheek afsluiten, maar hypotheekadvies is veel makkelijker omdat de adviseur er alle verstand van heeft. Bij hypotheekadvies helpt de adviseur je bij het kopen van een huis, hij of zij helpt je bij het gehele proces zoals: hypotheek oversluiten, hypotheekakte bij de notaris, rentemiddeling, aanvragen van woonsubsidies en andere woningvraagstukken.

Kort gezegd geeft hij of zij je financieel advies over hypotheken en helpt de specialist je bij het vinden van de beste hypotheek die bij jou past. De adviseur zal jouw financiële situatie in kaart brengen en je toekomstplannen vragen. Want ga je meer of minder werken of ga je misschien wel met pensioen? Zodra je hier antwoord op gegeven hebt gaat de adviseur bezig met de verschillende mogelijkheden.

Bij jou in de buurt

Ik heb zelf ook hypotheekadvies in Enschede aangevraagd, omdat ik er zelf weinig verstand van had en niet goed wist hoe je een hypotheek zelf kon afsluiten. Je betaald dan een vast bedrag voor het gehele traject, dat ligt bij elke hypotheekadviseur anders. Als de adviseur bezig is geweest met de verschillende mogelijkheden weet je precies wat de hypotheek je per maand gaat kosten en wat de voorwaarden van de hypotheek zijn.

Hypotheekadvies kan ook bij jou in de buurt, bijvoorbeeld hypotheekadvies in Deventer of waar je maar in de buurt woont. Er is altijd advies aanwezig voor je, het maakt het gehele proces gewoon zoveel makkelijker als je er niks van weet. De adviseurs staan in ieder geval altijd voor je klaar.