Meer laadruimte creëren voor je vakantie

We kennen het allemaal wel, op vakantie gaan en eigenlijk meer mee willen nemen dan we kunnen. Dat probleem is vervelend, want wat laat je achter en wat neem je dan wel mee? Om hier geen onderscheid tussen te maken is er een oplossing die je helpt je laadruimte te vergroten…

Dakdragers

Dakdragers bieden je de mogelijkheid om meer spullen mee te nemen op vakantie dan wanneer je alleen de auto hebt. Dakdragers zijn vaak makkelijk te monteren en bieden je meer laadruimte, ideaal toch? De meeste dakdragers zijn gebouwd uit aluminium of staal met kunststof passtukken. De dakdragers zijn vrijwel voor elke auto, bijvoorbeeld dakdragers Ford mondeo zijn zeer populair.

Zo was ik laatst op vakantie geweest en we gingen met de auto naar Italië. We hadden best wel wat bagage en dus wouden we graag extra bagageruimte mee hebben. Hiervoor hebben we op internet gekeken en kwamen we al gauw uit bij een dakdragers bedrijf die erg goede kwaliteit afleverde. Het fijne was inderdaad dat het monteren van het systeem erg makkelijk was en dus heel weinig tijd kostte. Hierdoor hadden we tijdwinst met inpakken.

Zakelijk leasen

Zakelijk leasen is een erg voordelig auto rijden, het biedt je een goede prijs voor een auto en je kunt zelf bepalen of je een gebruikte of nieuwe lease auto wilt rijden. Zo kun je bijvoorbeeld de kia e niro zakelijk leasen en hierbij een dakdrager bestellen. Zo ben je voordelig uit met auto rijden en kun je mooi op vakantie met veel laadruimte.

Het voordelige aan zakelijk leasen bij een occasion auto is dat de eerste afschrijvingen al gedaan zijn en hierdoor dus je maandlasten omlaag gaan. Zo betaal je dus een stuk minder, dan wanneer de eerste afschrijvingen nog moeten gebeuren, zoals bij een nieuwe auto. Dit is uiteraard je eigen keuze, al moet je wel overleggen met de zaak.