Duurzamer en unieker je boodschappen doen

Iedereen heeft in huis wel tassen. Dat kunnen plastictassen, lerentassen of katoenentassen zijn, iedereen heeft ze wel. Bijna iedereen gebruikt dagelijks deze tassen bijvoorbeeld om boodschappen te halen of om naar vrienden te iets mee te nemen. Vaak gebruiken mensen gewoon plastictassen hiervoor, want die zijn makkelijk te weg te bergen in de kelder of worden vaak direct na gebruik weggegooid. Vaak zijn we ons niet bewust dat dit niet duurzaam is en anders kan.

Een duurzame tas uniek maken

Het uniek maken van je tas doe je door bijvoorbeeld een tas te laten bedrukken of een leuke tas te kopen die lang mee kan. Door katoenen tassen te bedrukken maak je je eigen unieke tassen voor in huis en om te gebruiken. Deze katoenen tassen zijn ook nog eens duurzamer en beter voor het milieu. Het mooie is dat je met eigen tekst en afbeelding je eigen ontwerp kan maken. Katoenen tassen gaan lang mee en zijn makkelijk op te bergen. Ik vind het persoonlijk ook fijnere tassen. Ze voelen een stuk steviger aan dan plastictassen. Katoenen tassen zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Je hebt ontzettend veel keuze en je kan ze ook nog eens personaliseren door ze te laten bedrukken.

En wat zou het toch mooi zijn als mensen jou elke keer zien lopen met een mooie unieke en duurzame tas willen ze er zelf misschien ook wel één. Dit zijn kleine stapjes waardoor we allemaal weer iets duurzamer worden. Die kleine stapjes kunnen een heel groot verschil zijn.