Een nieuwe blokhut plaatsen

Een blokhut is een hut die vooral gebruikt wordt als opslagplaats in de tuin. Blokhutten worden steeds populairder. Een blokhut kan helemaal naar jouw wensen gemaakt worden. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe opslagplek voor in de tuin, dan is een blokhut iets voor jou.

Het realiseren van een blokhut

Op basis van jouw wensen ga je samen met de aannemer kijken naar de mogelijkheden die het beste bij jou passen. Er zijn veel mogelijkheden zoals een kleine blokhut voor opslag of een blokhut in combinatie met een overkapping. Samen met de aannemer wordt een ontwerp gemaakt aan de hand van jouw wensen.

Wat kost een nieuwe blokhut?

De kosten van een blokhut verschilt. De maat van jouw blokhut bepaald vaak de prijs. Bij een houten blokhut kun je ongeveer tussen de €60 en €120 per vierkante meter rekenen. Prijzen van een blokhut verschillen veel, dit komt omdat hout niet goedkoop is en soms moeilijk is om in te kopen.

Mijn blokhut heb ik bij een aannemer met mooie blokhutten in Enschede. Mocht je geïnteresseerd zijn in een nieuwe blokhut van goede kwaliteit dan raad ik Voshaar Schuttingen aan. Jouw wensen staan hier centraal. Samen wordt er een mooi ontwerp gemaakt passend bij jouw wensen.

Afval bij een huis- of tuinrenovatie

Bij een huis- of tuin renovatie houdt je vaak veel restafval over. Een oplossing hiervoor is een restafval container huren. Dit zijn grote bakken waar je in één keer al je restafval in kan gooien. Zo heb je vaak geen afval meer rondslingeren en hoef je dit ook niet in meerdere weg te brengen. Een restafval container op locatie is daarom erg efficiënt. In een restafval container mag kunststof, karton, metaal, hout grofvuil, plastic en nog veel meer afgevoerd worden.