Nieuwe woning laten bouwen

Vlak voor de bouwvak was onze woning dan eindelijk af. Na een erg lange periode van het bouwen van onze woning konden we eindelijk in onze woning. Omdat er een hele nieuwe wijk in ons dorp werd gebouwd hadden we gelijk interesse. Al een hele tijd hadden wij verhuisplannen. En het liefst wouden we een grote woning bouwen bij ons in het dorp. Dit was dus een hele mooie kans voor ons en hier hebben we dan ook gelijk werk van gemaakt. Uiteindelijk hebben we een heel mooi stuk grond kunne bemachtigen waar wij onze woning op konden bouwen. Deze woning werd ook precies wat wij ervan verwachtte en snel gingen we dus beginnen met de voorbereidingen. Zoeken naar het mooiste interieur verliep ook erg lastig. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende stijlen die ons aanspreken. Maar ook hier kwamen we wel snel uit.

De nieuwe vloer van onze woning

Voor onze woning moesten we ook voor een nieuwe vloer opzoek. Ook hierin heb je tegenwoordig enorm veel keuze. Zo heb je natuurlijk laminaat, parket, beton, houtenvloeren en bijvoorbeeld ook gietvloeren en nog veel meer. Hierin heb je dan ook weer veel verschillende vloeren en dit maakte de keuze erg breed. Door Dijkstra Wierden is bij ons eerst een schuimbetonvloer aangelegd als fundering en isolatiemiddel. Hierover heen hebben wij ervoor gekozen om laminaat te leggen. Dit vinden wij erg mooi staan bij de stijl van onze woning. Deze vloeren waren erg snel gelegd waarna de rest van de woning ook snel afwas. Eindelijk konden we gaan wonen in ons eigen droomhuis.

Problemen bij onze ramen

Nadat we al een tijdje waren ingetrokken in onze woning zagen wij dat er iets niet goed was bij een van onze ramen aan de voorkant van het huis. Hier zat namelijk vocht tussen het dubbele glas en dit zorgt ervoor dat het er niet mooi uit gaat zien. Dit hebben we zo snel mogelijk laten repareren. Hierbij gingen we opzoek naar een bedrijf dat vocht tussen dubbel glas kan repareren en ervoor zorgen dat we dit niet weer zullen krijgen in onze ramen.