Tijdelijke woning tijdens onze verbouwing

Afgelopen zomer hebben wij besloten om onze volledige woning te verbouwen. Deze verbouwing stond al een hele tijd op de planning. Onze woning was op verschillende plekken extreem verouderd en om problemen te voorkomen wouden we dit graag laten verbouwen. Zo kwamen er overal nieuwe kozijnen en werden er nieuwe vloeren geplaatst. Het volledige huis werd geschilderd en ook de indeling van de bovenverdieping werd compleet veranderd. Ook een nieuwe keuken en woonkamer werd verbouwd. Omdat wij heel graag op deze plek wonen vanwege de grote grond dat wij erbij hebben. Hebben we er bewust voor gekozen om deze grote en ook dure verbouwing aan te gaan in plaats van ergens anders een nieuwe woning te bouwen. Wel was de verwachting dat de verbouwing erg lang zou gaan duren en dat we mogelijk even tijdelijk niet in onze woning konden slapen.

Onze tijdelijke woning

Omdat we dus een tijdelijk een andere woning zochten zijn we gaan zoeken naar een normale woning. Deze woning konden we erg lastig vinden dus gingen we opzoek naar een andere oplossing. Hierbij kwamen we uit bij een tijdelijke woonunit. Nadat we advies hierover hadden gekregen hebben wij hiernaar geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we de keuze gemaakt om zo een tijdelijke woonunit te plaatsen. Omdat we veel grond hebben kon dit zeer goed geplaatst worden. En liepen wij hierdoor de mensen die onze verbouwing gingen realiseren ook niet in de weg. Hierdoor is onze verbouwing ook een stuk sneller gegaan dan verwacht.

Waarom een tijdelijke woonunit?

Nadat we advies hierover hadden gekregen van een bekende van ons leek het ons wel een goed idee. Aangezien deze unit erg makkelijk geplaatst en weggehaald kan worden is het erg gemakkelijk voor het regelen. Bekenden van ons hadden ook eerder een mantelzorgwoning van hetzelfde bedrijf gehad. Hier hadden ze erg goede ervaringen mee. Een mantelzorgwoning wordt vaak geplaatst om iemand op dat moment moeite heeft om voor zichzelf te zorgen. Op deze manier kan jij dan diegene helpen in je naaste omgeving door een tijdelijke mantelzorgwoning te plaatsen. Al deze units worden geplaatst door Demako Units. Zij leveren veel verschillende units en zo hebben zij ons ook geholpen waar wij erg tevreden op terug kijken.