Hoe vind je jouw ideale kapper?

Hoe vind je jouw ideale kapper?

Bij een kapper kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat een kapper zich heeft gespecialiseerd in een bepaalde behandeling. Hierdoor kan het ook voorkomen dat jij geen vaste kapper hebt, maar meerdere voor verschillende behandelingen.

Als je jouw kapsel in model wilt houden ben je natuurlijk op zoek naar een kapper die dit goed kan. Wil je elke keer je haar verven dan weet je hoe belangrijk het is dat dit door een professional wordt gedaan. Als je alleen maar je haar wil bijpunten dan maakt het je misschien wat minder uit bij welke kapsalon je binnenloopt. Voor elk kapsel is een andere kapsalon weer geschikt.

Trendy kapper

Een veel bezochte kapper door de jongere generatie is een trendy kapper. Bij dit soort kapsalons weet je zeker dat je met een hip en opvallend kapsel de deur uitloopt. De reden dat veel jongeren naar dit soort kappers gaan is, omdat ze met de tijd mee willen gaan en nog niet zo gehecht zijn aan een bepaald kapsel. Bij een trendy kapper worden vaak de nieuwste technieken gebruikt en kun je terecht voor het kleuren van je haar.

Basic kapper

Een basic kapper is een kapsalon waar je heen kan gaan als je alleen maar even je puntjes wil bijwerken. Kenmerken van dit soort kapsalons zijn dat je snel geholpen wordt en dat er geen tot weinig uitgebreide behandelingen zijn. Er gaan meestal ook veel mannen naar dit soort kappers. Zij willen namelijk zo snel mogelijk geholpen worden en zo snel mogelijk weer weg. Deze kapper is ideaal als je haar gezond is en je helemaal tevreden bent met je kapsel, maar enkel het een stukje korter wilt.

Gespecialiseerde kapper

Bij een gespecialiseerde kapper kun je terecht voor uitgebreide en specifieke behandelingen. Een leuk voorbeeld hiervan is kapsalon Glanerbrug Hair by Romy. Een professionele kapper die gespecialiseerd is in knippen van krullen en het zetten van een balayage. Bij dit soort kappers kun je gebruik maken van uitgebreide behandelingen en soms ook verschillende kuurtjes en maskertjes. Bij dit soort kapsalons krijg je ontzettend veel persoonlijke aandacht en goed advies op maat. Echter zijn dit soort kapsalons wel een tikkeltje duurder in vergelijking met de trendy kapper en basic kapper. Maar als je kijkt wat je ervoor terug krijgt is dat het zeker waard!