Met een e-scooter Texel ontdekken

Mijn man, dochter en ik zijn enorme natuurliefhebbers en kiezen normaal voor een avontuurlijke vakantie. Maar in verband met COVID-19 hebben wij dit jaar onze zomervakantie in Nederland gevierd. Dit jaar is onze vakantiebestemming de Waddeneilanden geworden. Texel om precies te zijn!

We gingen voor een weekje naar een gezellige camping die redelijk centraal lag. Normaal gaan wij tijdens onze vakantie er regelmatig op uit om lekker door de natuur te fietsen Maar het waaide enorm op Texel waardoor dit bijna niet mogelijk was. Gelukkig had de medewerker van de camping een oplossing voor ons! Hij raadde ons aan om eens te kijken of E-Scooter Texel optie voor ons was.

Lekker onderweg op een e-scooter

E-Scooter Texel verhuurt e-scooters die geen CO2 uitstoten. Je kunt er dus heerlijk stil mee door de omgeving van Texel rijden en zijn dus ook nog een goed voor het milieu. Het was voor ons ideaal om met een  e-scooter Texel te ontdekken. Eerst waren we nog een beetje sceptisch of dit wel zo’n goed idee was, omdat onze dochter nog vrij jong is. Gelukkig was het na één telefoontje naar E-Scooters Texel al snel opgelost. Ze kon gewoon mee, gezellig achterop bij papa! Daarnaast kregen we een uitgebreide uitleg hoe de e-scooter werkte en waar we op moesten letten.

Voor herhaling vatbaar!

We hebben de e-scooters na het bellen meteen makkelijk voor de volgende dag gereserveerd via de website. De volgende dag konden we de e-scooters ophalen en hebben we heerlijk kunnen rond rijden en kunnen genieten van het mooie Texel. Met de volle accu’s van de e-scooters konden we makkelijk 60 kilometer rijden.

We hebben de e-scooters meteen nogmaals gereserveerd voor een andere dag. Dit was geen enkel probleem. Ook deze dag kregen we de e-scooters met een volle accu en hebben we weer door Texel gereden. Wij hadden in ieder geval een onvergetelijke vakantie op Texel. Een fantastische bestemming met heidevelden, zandvlaktes, landgoederen en weidevlaktes die ik zeker aan iedereen kan aanraden!