Showroomkeukens het perfecte plaatje

Op zoek naar een nieuwe keuken? Benieuwd hoe hij bijvoorbeeld in je huis staat? Dan moet je echt eens gaan kijken naar showroomkeukens, hier zie je vaak perfect hoe hij er helemaal uitziet. Het grote voordeel hierbij is dat je de keuken in het echt ziet en dat maakt al zo’n verschil met alleen foto’s.

Een showroomkeuken kopen

Wil jij een keuken hebben die voorzien is van hoge kwaliteit? Ga dan eens kijken bij de showroomkeukens bij Nijhuis keukens die als een volledige complete keuken worden aangeboden. Je kunt vrijblijvend langskomen bij het bedrijf in de showroom en hier kun je eens op je gemak langs alle showroomkeukens heen lopen. Je zult zien dat je veel sneller voor een moderne showroomkeuken gaat dan voor alleen ontwerpen of foto’s.

Het bedrijf biedt je graag de keukens aan, die uit de showroom moeten en hierdoor zou je daar wel eens een voordeel uit kunnen halen. Deze keukens hebben in de showroom gestaan en zijn nu in de uitverkoop. Een showroomkeuken biedt veel voordelen! We hebben ze voor jou hieronder op een rij gezet:

  • Goeie prijs/kwaliteit verhouding
  • Inclusief keukenapparatuur
  • Je kunt aanpassingen maken

Voorbeelden

Om je eens een aantal voorbeelden te geven, hebben we er een paar voor je opgehaald:

Sherwood:

Een mooie zwarte houten optiek front met voelbare verf. Bij de keuken zit een groot eiland, waarop je kunt koken en spoelen.

Milano:

Deze keuken wordt ook wel een ballerina keuken genoemd en is een in kader model, tijdloos en heeft de kleur magnolia. Het werkblad wat bij de keuken zit is 60 mm dik en heeft smetlijsten langs de muur. De apparatuur is van Siemens: inductie kookplaat, een bakoven, een grote koeler, een magnetron en een vaatwasser.

Pur:

Wederom een soort ballerina keuken, maar erg netjes in de huisstijl. Gelakt gladde deur van de koelkast, heeft een schiereiland en heeft de kleur Agaat wit. Wederom weer helemaal voorzien van siemens apparatuur

Mijn tip is: ga eens kijken naar zulke showroomkeukens, dit biedt vele voordelen voor jou en het zijn erg mooie keukens.