Sieraden voor mannen

Sieraden voor mannen: de essentiële gids

De vrouwen dragen al sinds mensenheugenis sieraden. De mannen zijn altijd een beetje achter gebleven. Maar daar lijkt zo eind jaren 10 toch wel een beetje verandering in te komen. Natuurlijk waren er een paar mannelijke bekendheden met oorbellen en andere sieraden denk aan David Beckham en Pharrell Williams, maar in het straatbeeld van Nederland zien we dit nog niet veel. Daar moet verandering in komen. Wellicht weten de mannen gewoonweg nog niet zo goed hoe ze de sieraden moeten dragen en welke sieraden. Daarom bij deze, deze gids.

Verschillende sieraden voor verschillende mannen

Punt is wel we verschillen allemaal. Met name de mannen kunnen nogal wel eens kriebelig worden door bepaalde sieraden. Sommige mannen zullen onder geen beding niet, zelfs niet met een pistool op het hoofd gaatjes schieten in de oren om zodoende oorbellen te gaan dragen. Andere mannen vinden een ring om de vinger geen fijn gevoel of onhandig zeker op de werkvloer. Het is dus even aanvoelen wat het geschikte sieraad voor jou is.

Aanbevolen adres

Naam: Ikbensieraden
Website: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/

Op dit moment aan populariteit zijn het winnen zijn de broches. Broches hebben wellicht een wat ouderwets imago, maar zoals met zoveel dingen in de mode, ouderwets wordt via retro en vintage dan toch weer hip. Broches zijn super makkelijk. Je speldt er eentje op je pak en klaar is kees. Je voelt er niets van. Mijns inziens het ideale mannen sieraad.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/mannen-broche/

Qua kleur en materiaal gebruik is zilver de beste optie. Zilver is veelzijdig en kan in principe voor alle gelegenheden gebruikt worden. Goud daarentegen is al snel ‘too much’ en tenzij je een rapper bent wellicht niet de beste keuze. Tegenwoordig zijn Sterling 925 graad zilver sieraden betaalbaar voor alle bevolkingsgroepen dus maak je geen zorgen het kost je geen rib uit je lijf.