Verschillende soorten acryl nagels

Heb jij acrylnagels en wil je weten welke verschillende stijlen jij kunt kiezen in een nagelsalon? Hierbij een aantal leuke voorbeelden van hoe uniek je nagels kunnen zijn als je kunstnagels laat zetten met acryl of acrygel. Mocht je geïnspireerd raken en zelf willen leren hoe jij deze perfecte nagels kunt zetten? Je kunt in Enschede een basis opleiding nagelstyliste volgen zodat jij deze stijlen binnenkort ook kan zetten bij jouw eigen klanten!

Colorboom nagels & babyboom nagels

Colorboomnagels zijn erg populair en worden het hele jaar door gedragen. Naast colorboom zijn babyboom nagels ook erg populair. Deze babyboom nagels lijken erg veel op de natuurlijke nagel waardoor veel mensen voor babyboom nagels kiezen. Tegenwoordig zijn er heel erg veel verschillende stijlen acrylnagels bijgekomen maar de babyboom gaat al heel wat jaren mee en heeft de populariteit niet verloren! Bij colorboom nagels kun je zelf kiezen welke kleuren je graag wil hebben. Vaak is het ook de mogelijkheid om over je acrylnagels een laag gellak te doen. Gellak is in ontzettend veel kleuren verkrijgbaar en deze kleuren zijn vaak ook leuk om met elkaar te combineren zodat niet elke nagel dezelfde kleur heeft!

Fantasy french almond

Deze nagelstijl kan alleen gezet worden door nagelstyliste met de nodige ervaring. De technieken voor het zetten van deze acrylnagels zijn ook alleen te leren nadat je een basiscursus hebt afgerond. Deze nagelstijl is erg uniek en hier kun je dus zelf kiezen voor de meest te gekke combinaties. De meeste nagelstylistes staan te springen om dit soort creatieve creaties te mogen maken bij jou dus wees niet bang om hierna te vragen!

Nailart

Je kunt ervoor kiezen om tijdens het plaatsen van acrylnagels wat nail-art toe te voegen. Nailart is eigenlijk wat ‘extra’s’ zoals extra glitters, color chrome pigment, diamantjes etc. op je nagels. De mogelijkheden zijn oneindig en afhankelijk van welke beautysalon je bent kun je kiezen uit een breed assortiment met verschillende soorten Nail-art.

Opleiding nagelstyliste

Welk type acrylnagel kies jij de volgende keer? Wil je zelf graag leren hoe je kunstnagels kunt plaatsen? Zorg er dan voor dat je een basis opleiding allround nagelstyliste volgt bij een goede salon! De kwaliteit van het plaatsen van kunstnagels is erg belangrijk voor je klantenbinding. En als je het doet, kun je het beter goed doen!