kerstgeschenk voor een man

Wanneer je denkt dat mannen simpele wezens zijn dan moet je maar eens proberen om een leuk cadeau voor eentje te kopen. Mijn vader heeft er bijvoorbeeld een handje van om nooit iets te weten wat hij wil krijgen. Met de kerst levert dit dus altijd de meest fantasieloze geschenken op. Denk daarbij aan de traditionele onderbroeken en een keer een flex wijn. Omdat ik weet dat er genoeg mensen zijn die met dit probleem rondlopen heb ik een top cadeau lijst voor mannen opgesteld. Natuurlijk niet compleet maar wel een keer wat anders. Dus wanneer je op zoek bent naar inspiratie dan ben je hier aan het juiste adres.

Cadeau idee: Boeken en tijdschriften

Misschien niet het meest originele idee. Maar een boek is altijd een mooi geschenk. Of het nu om een naslagwerk gaat of om een thriller. Je kunt een boek altijd afstemmen op iemand zijn persoonlijkheid. Zelfs mensen die weinig boeken lezen kun je vaak wel blij maken met een sport boek of een tijdschrift. Een boek is dus een prachtig en flexibel kerstgeschenk.

Cadeau idee: Barbecuevlees

Barbecueën is een liefhebberij van veel mannen. Maar je kunt moeilijk ieder jaar een nieuwe barbecue of vleestang kopen. Maar een mooi stuk vlees kun je wel altijd mee aan komen zetten want dat s binnen de kortste keren weer op. Kies eens voor een stuk vlees wat niet binnen 5 minuten gaar is. Denk eens aan een Picanha, Bavette, Rollade of een T-Bone. Natuurlijk wel gekoeld bewaren totdat je het geeft.

Cadeau idee: Bier of wijn proeven

Neem je vader of man mee er op uit. Combineer het met een wijn of bierproeverij. Mannen houden vaak van gezelligheid en een ervaring schijnt meer waard te zijn dan bezit.