Verhuizen met stijl

Verhuizen, we kennen het allemaal. Een erg vervelend heen en weer gesjouw met al je spullen, je bent er maar druk mee. Verhuizen heeft zeker leukere kanten, maar het gesjouw is vervelend. Echter is verhuizen ook een kans om gelijk veel dingen aan je interieur te veranderen.

Woonwinkels adviseren

Als je je interieur wilt gaan veranderen is mijn tip om naar een woonwinkel te gaan. De specialisten die er werken adviseren je erg goed en laten je goed weten wat bij wat past. Zo ben ik laatst naar een woonwinkel in Borne geweest en ben daar meer dan geslaagd. Mijn slaapkamer heeft nu bijvoorbeeld een erg sfeervolle inrichting gekregen, terwijl we dat eerst niet hadden.

Zo zijn er veel dingen veranderd binnen ons interieur, met dank aan de woonwinkel. Zonder het advies wat zij gegeven hebben, hadden we waarschijnlijk niet zo’n sfeervolle, gezellige en moderne inrichting gehad. Het mooie vind ik altijd dat je zo begint te twijfelen als je die winkel binnen loop, omdat alles mooi is, en vervolgens na hun advies je twijfel volledig weg is. Vaak kun je in zulke woonwinkels ook voor alles terecht, dat gaat vaak van slaaplekker inrichting, tot vloeren, tot de kleinste snufjes op tafel.

Tuin gelijk aanpakken

Tuin is ook leuk om gelijk mee te beginnen, zo hebben we achter een overkapping laten plaatsen en daarbij gezellige tuinhaarden laten plaatsen. Tuinhaarden zijn gezellig, sfeervol en lekker warm. Zomer of winter, maakt niet uit wanneer, je zit er lekker bij. Het zit gewoon gezellig om zo’n tuinhaard heen, met vrienden of familie.

Je hoeft ook geen grote tuin te hebben om een goed terras te kunnen maken. Bij een tuinterras hoort dan ook een goede terraskachel en dat is een tuinhaard optimaal. Lekker genieten en zitten rondom de warmte.

Zo zie je dat het verhuizen best wel leuk is en je ook veel dingen gelijk kunt veranderen.