Gekleurde stalen binnendeuren op maat is de woontrend voor 2023

Afgelopen week zijn we met ons team op de Woonbeurs geweest en zijn we weer overspoeld met de interieur- en modetrends van 2023. In dit artikel vertellen we je graag over onze ervaring en laten we je weten hoe jouw in huis helemaal klaar is voor de trends van 2023. We trappen in dit artikel af met de trends rondom stalen deuren.

Stalen binnendeuren op maat

Net als voorgaande jaren blijven de stalen binnendeuren op maat erg populair in het moderne huis. De smaak rondom inrichting is de laatste jaren flink veranderd. Het ‘gezellige’ en flodderige interieur heeft plaats gemaakt voor de strakke en moderne indeling. Wat zeer goed aansluit bij dit type interieur is zijn de stalen binnendeuren op maat. Het geeft een moderne look en de deur kijkt erg rustig weg. Stalen deuren zijn er in vele verschillen soorten. Zo heb je:

  • Stalen opdekdeuren
  • Stalen taatsdeuren
  • Stalen Schuifdeuren
  • Stalen roomdividers

Welke deur het meest geschikt is vooral afhankelijk van smaak. Een scharnierdeur draait één kant op en valt altijd in een kozijn bij een taatsdeur zitten de scharnierpunten in de vloer en in het plafond.

Nieuwe stalen deuren trends

Stalen deuren werden voorheen voornamelijk in de kleur zwart besteld. Echter zien we uit data van grote stalen deuren leveranciers dat er steeds meer vraag is naar gouden, maar ook zilveren stalen deuren. Veel mensen vinden het namelijk mooi om de deuren in dezelfde kleur als het interieur te spuiten.

Waarom er nog meer voor een stalen deur wordt gekozen

Naast dan stalen deuren zeer goed in de Urban woonstijl passen zijn er nog een aantal voordelen waardoor er veel wordt gekozen voor een stalen deur:

  • Stalen deuren laten zeer veel licht door
  • Stalen deuren zijn steeds vaker verkrijgbaar in andere kleuren zoals donkergroen, donkerblauw, brons, wit en koper
  • Stalen deuren gaan lang mee

Ik hoop je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben over de nieuwe interieurtrends rondom stalen deuren. Heb je zelf nog aanvullingen? Laat dan een reactie achter! We zijn benieuwd naar jullie mening.